Native Beauty and Healthy">

Native Beauty and Healthy">Native Beauty and Healthy

Уже другий рік поспіль громадська організація Junior Achievement Ukraine впроваджує програму “Компанія” в закладах професійно-технічної освіти Львівщини, готуючи українську молодь до ринку праці. Цьогоріч і наш навчальний заклад доєднався до проекту, маючи на меті розвиток підприємницьких здібностей задля успішного майбутнього своїх учнів.

Впродовж двох днів, 28-29 листопада 2023 року, учнівська міні-компанія Новороздільського професійного ліцею взяла участь у “Таборі підприємництва”, набираючись нових знань та досвіду. Згенерувавши певну кількість бізнес-ідей Native Beauty and Healthy, зупинилася на виготовленні декоративних вишитих подушок.

Унікальність продукту полягає у тому, що подушки виготовлятимуться виключно з екологічних матеріалів, будуть наповнені висушеними стеблами і листям трав’янистих рослин, скошених в зеленому вигляді до досягнення ними природної зрілості. Витонченості додаватиме ручна закодавана вишивка в традиційних українських червоно-чорних кольорах. Хоча, як кажуть наші юні підприємці, все можна змінити за бажанням клієнта.

Бажаємо Native Beauty and Healthy успішного старту, широких можливостей, вдячних клієнтів та впевненості на шляху до здійснення своїх мрій!!!

No Comments

Give a comment