Футбольний тиждень у ДПТНЗ «Новороздільський професійний ліцей»

Футбольний тиждень у ДПТНЗ «Новороздільський професійний ліцей»

Уже традиційно грудень у ДПТНЗ «Новороздільський професійний ліцей» є «футзальним» місяцем, де з великим азартом і безкомпромісною боротьбою проводяться змагання з футзалу: внутрішні – серед навчальних груп ліцею, і загальні – серед закладів П(ПТ)О Львівщини.

Ось і в цьому році були проведені змагання серед навчальних груп ліцею, кращі спортсмени яких склали збірну освітнього закладу. Високим рівнем гри вирізнялися збірні команди міст Жидачева, Миколаєва, Нового Роздолу. Тільки одне-два очки могли розсудити переможців.

У непростій футбольній боротьбі наша команда виборола почесне друге місце.

У середині грудня у ДЮСШ м. Стрия наша збірна з футзалу взяла участь у благодійному турнірі пам’яті М. Попадюка, учасниками яких стали кращі футзальні команди П(ПТ)О Львівщини.

За успішні результати змагань учасники збірної ліцею нагороджені пам’ятними призами та грамотами. Дирекція ліцею нагородила учасників збірної ліцею з футзалу грошовою винагородою.

Вітаємо учасників збірної з футзалу з високими спортивними результатами та викладачів фізичної культури, які готували команду.

No Comments

Give a comment