Успішна кар’єра

Успішна кар’єра

“Сучасна молодь – надзвичайно креативна. Мав нагоду переконатись під час дводенного навчального модулю “Успішна кар’єра”, який вдалося реалізувати ще у цьому році. Цього разу для 20 кухарів Новороздільський Професійний Ліцей” – експерт проєкту п. Юрій Булик. Далі пряма мова:

“Ми шукали натхнення і можливостей подальшого розвитку. Часто бажання учнів і спеціальності, які хотіли б додатково освоїти, дивували й мене. Але ці напрямки роботи однозначно в ногу з часом, в ногу з їх світоглядом.

Крім того ми вчились формувати особистий бренд, знайомитись (нетворкінг), чудова Мар’яна Плоскіна познайомила з гастрономічною культурою Німеччини, Олександра Левкова доступно навчала як правильно підходити до пошуку першої роботи, написати резюме чи підготуватись до співбесіди. Natalia Starodub провела тренінг на тему “Якість роботи та навчання”, а Наталя Рибак розповіла про фрілансерство.

Звісно, не обійшлось і без гастрономічно-культурної програми. Тут велика подяка Тераса «Євроготель», Дольче Віта та Katya Mozgova за пізнавальну екскурсію.

Навчання завершилось підсумковим заняттям із врученням дипломів. Дякую усім, вищезгаданим тренерам, вчителям ліцею пані Oksana Burmych та Галина Богомолова та його директорці – Oksana Trush за оперативність і бажання по максимуму використати кожну можливість для діток. Ви – чудова, співпрацюю з Вами декілька років за різними проєктами і бачу скільки всього робите для навчального закладу.

Усе вищеперераховане не вдалося б реалізувати без вас, Tatiana Pavlova та Andrii Vasheka. Німецький професіоналізм, структурованість та чіткість в підготовці і розумінні потреб та додаткових знань для здобувачів профтехосвіти, за які, переконаний, вони не раз подякують у майбутньому.

Дуже добре, що Goethe-Institut та AHK Ukraine підтримали ініціативу саме з підтримки кухарів, кулінарів в Україні.

А ще, ми офіційно, на зло ворогам, розпочали коляду, хлопці та дівчата Новороздільського професійного ліцею роблять це майстерно, з душею!!!”

No Comments

Give a comment