Проблеми екології в Україні

Проблеми екології в Україні

Наша українська земля завжди була гарною, бо чого тільки в ній немає : річки, озера, ліси, моря – вибрана Богом земля. З давніх давен українцям було властиве органічне єднання з світом природи. Люди намагались без потреби не зачіпати жодну рослину, жодного звіра.

На жаль, сьогодні ми втратили таку органічну єдність з природою. За це природа мстить своїм нерозумним дітям. Сьогодні над землею зависла небезпека екологічної катастрофи.

17 листопада ліцеїстами був проведений виховний захід :”Проблеми екології в Україні”, під керівництвом викладача біології та екології Буцяк О. М. та майстра в/н Дрозд О. І.

Учні Біловус О., Безушко С. (12 гр.), Яцик Б. (13гр),Гундер П. (32гр.) розкрили проблеми чистоти повітря, водойм, втрати дерев, виснаження озонового шару, токсичні відходи. Криса Н. і Джива С. (12гр.)прочитали вірші:”Україна”, “Ви знаєте, як липа шелестить» (П. Тичини),” Ще назва є, а річки вже немає”(Л. Костенко), а Горлата М. і Побран Х. (22 гр.) заспівали авторську пісню” Сумно, сумно аж за край”, показавши проблему нашого довкілля.

То ж бережімо, люди, землі, води, кожну квітку в лузі, деревце! Вбивцею не стань краси Природи! Пам’ятаймо завжди ми про це!

No Comments

Give a comment