Добрі справи

Добрі справи

Завдяки збірці коштів під час акції Jednym głosem z wolną Ukrainą – XI koncert UAM Charytatywnie Познанського університету імені Адама Міцкевича вдалося допомогти 40 переселенцям, з поміж яких є сироти, учням профтехучилища з Миколаївської області, які знайшли прихисток у Новороздільському професійному ліцеї Львівської області. Для них ми провели духовно-реабілітаційну програму, а також вдалося придбати новенький холодильник та обладнання для навчання (мультифункціональний принтер/сканер/ксерокс), спортивний інвентар та канцтовари.

Щиро вдячний Krzysztof HajderDawid Tobolski за те, що Ви робите, віру і підтримку України, фундаціям Libertas Center for interreligious dialogue/Центр діалогу ЛібертасWarto Razem за реалізовані гуманітарні проєкти. Разом нас не здолати.

Oksana Trush, директорка Новороздільського професійного ліцею: «Щиро вдячна організаторам за підтримку і можливість допомогти. Звісно, що роботи багато, але Ви нам дуже допомогли. Головне – допомогли учням, яким довелось покинути свою малу батьківщину через війну. Наше завдання сьогодні забезпечити їм належні умови проживання та навчання, допомогти рости і розвиватись і головне – вірити в себе, в своє майбутнє та в нашу перемогу!»

Щиро вдячні кожному з вас!!!

No Comments

Give a comment