Бутерброд – страва, що представляє собою скибочку хліба, на яку покладені додаткові харчові продукти (причому не обов’язково масло). Існує безліч видів бутербродів – від класичних з маслом, ковбасою або сиром до багатошарових творінь з різних сортів м’яса, овочів, зелені та вишуканих соусів. Мистецтво створення бутербродів.
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2023/04/305093966_800516564475290_1802897244301331368_n.jpg)
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2023/04/305623913_800516617808618_129843820468601194_n-768x1024.jpg)
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2023/04/305631807_800515971142016_3875542071357308672_n.jpg)
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2023/04/304977201_800516594475287_2042021991651971550_n.jpg)
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2023/04/305967340_800515477808732_6321009172431765140_n.jpg)
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2023/04/306096108_800516637808616_1432257294148773774_n-1024x768.jpg)
No Comments