12.02.2024 року проведено бінарний урок виробничого навчання у групі 13 з професії «Офіціант, бармен» під керівництвом майстра виробничого навчання Михальчак К. М. та викладача професійно-теоретичної підготовки Богомолової Г. Й.
Тема уроку : “Значення та види меню. Порядок розміщення страв у меню”. Із запропонованого переліку страв учні відпрацьовували вправи по складанню меню, групували страви за розділами та складали у певній послідовності.
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2024/02/424955271_6475775452526052_1515254388533428830_n-771x1024.jpg)
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2024/02/422083554_6475776049192659_5677827437405894141_n-771x1024.jpg)
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2024/02/424591882_6475777009192563_4969605006897724528_n-771x1024.jpg)
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2024/02/424735619_6475777012525896_1999572043670572809_n-771x1024.jpg)
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2024/02/421992162_6475777022525895_6642645617393442729_n-771x1024.jpg)
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2024/02/424858586_6475778089192455_489514735436227826_n-771x1024.jpg)
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2024/02/424621526_6475778092525788_6906085803865033585_n-771x1024.jpg)
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2024/02/422013557_6475778785859052_6542498911040172248_n-771x1024.jpg)
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2024/02/424786069_6475779502525647_7414437773267895945_n-771x1024.jpg)
![](http://nrproflicey.org.ua/wp-content/uploads/2024/02/424656262_6475779935858937_1923349681296538222_n-771x1024.jpg)
No Comments