Архів для Грудень 23rd, 2020

Тиждень КУЛІНАРІЇ

Є продукти, про дивовижність яких не напишеш у двох рядках, настільки вони гарні. Таким є гарбуз – яскравий сонячний подарунок осені та універсальний продукт, який варто полюбити кожному, хто хоче смачно поїсти і одночасно отримати заряд бадьорості, гарного настрою і краси.
Гарбуз став основним інгредієнтом страв тематичного тижня кулінарії, присвяченого Міжнародному Дню кухаря та кулінара. Гарбуз на грилі, а також смажений та тушкований використала майстер виробничого навчання Коник Н.Й. у салатах. Рецептом одного з них хочемо поділитись:
Гарбуз-200 гр.
Рукола-100гр.
Буряк-50гр.
Помідор-80гр.
Фета-100гр.
Горіх-25гр.
Гарбуз посмажити на олії з часником. Буряк відварити. Салатна заправка: соєвий соус, мед, лимонний сік, оливкова олія.
Кілька цікавих ідей подачі салатів продемонстрували майстри виробничого навчання: Гарасим М.Д. , Дитко О.С, Хомин Н.Ф. Викладач спецдисциплін Гнатів В.В.розповіла про смакові властивості гарбуза та поєднання з іншими приправами та прянощами. Учні дегустували страви та брали участь в оформленні салатів.

З ДНЕМ КУХАРЯ!!!

Кухня — це мистецтво, а професійні кухарі — справжні віртуози. Вітаємо наших майстрів виробничого навчання та всіх тих, хто має хоч якусь професійну приналежність до професії кухаря , з Міжнародним днем кухаря та кулінара! Нехай кожен день дарує нові ідеї і рецепти фантастичних страв. Нехай від Вашої майстерності всі будуть у захваті . Готуйте з любов’ю, і успіх чекає вас неодмінно. Величезне спасибі за вашу працю і дар приготування страв!
Зображення може містити: 7 людей, including Катерина Михальчак, Natalia KonukGavan and Наталія Хомин, люди стоять, текст та їжа